ORSZÁGOS GOLGOTA FÉRFI KONFERENCIA
2017. szeptember 22-24, Vajta

A konferencia témája

1Tim 2:8 „Azt akarom tehát, hogy a férfiak imádkozzanak minden helyen, tiszta kezeket emelve fel harag és kételkedés nélkül.”

Egy férfiról sokat elárul a keze, milyen munkát végez, milyen életet élt, hány éves. A kéz az erőt, keménységet, egyenességet, cselekedni akarást és más férfias tulajdonságokat is szimbolizál.

Isten szeretné tökéletesen tisztává tenni kezed minden cselekedetét és minden tulajdonságodat ami Téged FÉRFIVÁ tesz.

ADD A KEZED!

A konferencia célja az is, hogy (örök)életre szóló új barátságok alakuljanak ki és mélyüljenek el a meglevők - első sorban a gyülekezeteinken belül. Keress legalább egy férfit a közösségedben, akivel együtt jöttök. Hívjátok, bátorításátok egymást!

És hogy mindenki nyugodtan megérkezhessen a hét rohanásából, pénteken 19 órától egy nagy közös grillezéssel várunk titeket, ahol egymás társaságát és a frissen sült ínyencségeket élvezve érhetnek véget a dolgos hétköznapok, felejthetjük el a munkát és tehetjük félre a problémáinkat!

A konferencia jelentkezési határideje

Mindkét két esetében 2017. augusztus 31. (csütörtök)

A jelentkezés online regisztrációval történik.

FIGYELEM! A regisztráció csak az előleg befizetésével együtt érvényes! Az előleg befizetése utáni visszalépés esetén a befizetett előleget nem áll módunkban visszafizetni!

A befizetéshez szükséges információkat a regisztrációs lap kitöltése után egy visszaigazoló e-mail formájában kapjátok meg.

A teljes konferenciadíj befizetésének/átutalásának végső határideje 2017. szeptember 1. (péntek). A konferenciadíj fizetési módjai: banki átutalás, banki készpénzbefizetés vagy helyszíni (vajtai) SZÉP kártyás fizetés.

A jelentkezések lemondására 2017. augusztus 31.-ig van lehetőség a ferfikonfi@golgota.hu e-mail címre elküldött levél formájában. A határidőn belüli lemondások esetén a már befizetett konferenciadíjat készpénzben visszafizetjük. A határidő után beérkezett lemondásoknál ezt már nem tudjuk megtenni.

A szálláselosztás jelentkezési sorrendben történik, túljelentkezés esetén a jelentkezők várólistára kerülnek, és felszabaduló helyek esetén kerülnek elhelyezésre.

Konferenciadíjak

Az árak a teljes konferenciára az érkezés napján vacsorát, a távozás napján reggelit, szombati érkezéssel ebédet, vacsorát és a vasárnapi reggelit tartalmazzák. A napijegy a napi 3 étkezést tartalmazza.

Az árak csomagárak, az étkezés és szállás díjának szétbontására nincs lehetőség!

Péntek-vasárnap

  • Maranatha 2 ágyas - 13.500,- Ft/fő + 500,- Ft IFA

  • Maranatha 4 ágyas - 12.500,- Ft/fő + 500,- Ft IFA

  • Kastély - kollégiumi - 10.500,- Ft/fő + 500,- Ft IFA

Szombat-vasárnap

  • Maranatha 2 ágyas - 8.250,- Ft/fő + 250,- Ft IFA

  • Maranatha 4 ágyas - 7.750,- Ft/fő + 250,- Ft IFA

  • Kastély - kollégiumi - 6.750,- Ft/fő + 250,- Ft IFA

Az IFA alól mentesek azok a vendégek, akik a 18. életévüket még nem töltötték be, illetve akik a 70. életévüket már betöltötték.

Látogatójegy: Az egynapos vendégeink számára, akik csak nap közben maradnak, valamint a külső és/vagy falusi szállással rendelkező résztvevők részére a jelentkezés szintén KÖTELEZŐ! A látogatójegy tartalmazza a konferencia részvételi díját, a napi 3x-i étkezést és a medence használatát!

  • Látogatójegy 4.000,- Ft/fő/nap

Egyéb információk

További kérdéseiddel a ferfikonfi@golgota.hu e-mail címen kereshetsz bennünket!

Jelentkezési lapot minden résztvevőnek külön kell kitöltenie. A konferencián 16 éven aluliak nem vehetnek részt.

Gyerekfelügyeletet nem tudunk biztosítani.

JELENTKEZÉS ERRE A LINKRE KATTINTVA!

ISTENTISZTELETEK

vasárnap: 08.00, 10.00, 12.00, 18.00
hétfő: 18.00
szerda: 18.00

ELÉRHETŐSÉG

1073 Budapest, Erzsébet krt. 13.
+36-1-3-222-499
budapest [@] golgota.hu

IRODA NYITVA TARTÁS

H–Cs: 10.00–17.00
V: 08.00–14.00

HÍRLEVÉL E-MAIL LISTA

Íratkozz fel az e-bulletin email listára!