Nagyon sok szolgálati lehetőség van a Golgotában, ahova bekapcsolódhatsz, és ahol az Úrnak szolgálhatsz az ajándékaiddal. Bátorítunk, hogy ha legalább fél éve jársz a gyülekezetünkbe, keresd meg azt a területet, ahol úgy érzed, adni tudsz.

Hisszük, hogy a szolgálat NEM kötelező, hanem egy lehetőség arra, hogy továbbadd, amit az Úrtól kaptál. Egy család része vagyunk. Használjuk ezért ajándékainkat és képességeinket, hogy egymás áldására lehessünk!

Video


babaszolgálat

A vasárnap délelőtti 8 és 10 órás istentisztelet alatt is vigyázunk a babaszobában a gyülekezet legapróbb tagjaira. (A 12 órás alkalom alatt korosztálytól független gyermekfelügyelet érhető el.) Ha szeretnél csatlakozni ehhez a szolgálathoz, keresd Keleti Ildit vasárnap a babaszobában. (A babaszobát a ruhatártól balra, a nagyterem mellett találhatod.) Vagy írj nekünk üzenetet!

Híradó Kávézó

Vasárnap délelőtt és este, valamint szerda este, amikor kávézónk a nagyközönség felé zárva tart,  csökkentett árakkal gyülekezetünk felé szolgál az istentiszteletek előtt és után.

Ha szeretnél szolgálni a kávézó csapatában ezekben az időpontokban, vagy hétköznap szeretnél önkéntesként segíteni a kávézóban, kérünk, írj nekünk üzenetet!

kivetítés csapata

Az istentiszteletek alatt a kivetítő szolgálat jóvoltából kelnek életre a dalszövegek, és kivetítők a TV képernyőkön.

Ha szeretnél csatlakozni a szolgálathoz, írj nekünk üzenetet, és jelezd, hogy általában mely istentiszteleteken tudnád vállalni a szolgálatot. Köszönjük!

média szolgálat

Ha érdekel a média, akkor közöttünk nagyszerűen tudnád szolgálni az Urat. Kameramanokra, technikusokra és szerkesztőkre mindig szükségünk van. Ha nincs is gyakorlatod ezeken a területeken, akkor is szeretettel várunk, és mindenre megtanítunk!
Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, vagy további információt szeretnél kérni, kérünk, fordulj Keleti Gáborhoz, vagy írj nekünk üzenetet!

rendezők csapata

A rendezői szolgálatban a testvérek egy csapata gondoskodik arról, hogy rendben folyjon az istentisztelet.

Ha szeretnél csatlakozni a rendezői szolgálathoz, írj nekünk üzenetet!ruhatár csapata

Az alkalmak előtt 15 perccel állnak szolgálatba a ruhatárosok, majd a bibliaóra végén kiadják a kabátokat. A ruhatár csak a téli időszakban működik. Kb. októbertől májusig.

Ha szeretnél csatlakozni a ruhatár csapatához, kérünk, hogy írj nekünk üzenetet!

takarítók csapata

Lelkes takarító-előkészítő csapatunk vasárnap reggel 7.00-kor áll munkába. Nagyszerű lehetőség ez azoknak, akik szolgálni szeretnének!
 

Ha szeretnél csatlakozni a takarító csapathoz, keresd Huszár Bélát a gyülekezetben, vagy írj nekünk üzenetet!

úrvacsora előkésztő csapat

Kéthetente vasárnap reggel egy kis csapat készíti elő az úrvacsorát a gyülekezet tagjai számára. A szolgálók maroknyi hűséges csapata a színfalak mögött szinte láthatatlanul végzi munkáját hétről hétre. Ha szeretnél bekapcsolódni a szolgálatba, keresd Eszes Tündét az úrvacsorás asztalnál (a nagyterem bejáratánál), vagyírj nekünk üzenetet!

 

 

 


 

  

 


 

 

 

 


 

 

 

   


 

 

 

A gyülekezetünk falaink kívül lévő és általunk támogatott szolgálatokban is számos lehetőség adatik gyakrolati és pénzügyi segítségre.

idősek otthona szolgálat

Garádi Géza és csapata már évek óta elindultak, hogy engedelmeskedjenek Isten hívó szavának az idősek látogatása és evangalizálása terén. Egy kőbányai és egy kiskunlacházai idősek otthonában tartunk bibliaórát, ahol most már szól az evangélium hónapról hónapra. Ha szeretnél csatlakozni a csapathoz, kérünk írj nekünk üzenetet.

Etiópiai árvaház

A gyülekezetünk által támogatott etiópiai Ebenezer Árvaházban lévő gyermekeket anyagilag segíthetjük az árvaház szponzori programján keresztül. 
További részletekhez, kérünk, kattints ide.

Kiáltás az Életért

A magzatvédő egyesület támogatása több módon is lehetséges:
1) ima 2) életvédelem melletti kiállás 3) anyagi támogatás 4) önkéntesség

Ha szeretnéd az egyesületet bármilyen módon támogatni, kérjük, érdeklődj az alábbi elérhetőségeken:

Tel: 06-70-225 2525
Email: tanacsadas@freemail.hu

Golgota Nappali Ellátó

Szeretettel várunk önkéntesként konyhai munkában, beszélgetésben. Örömmel fogadjuk segítségedet mindennap 07.00-től 15.00-ig. Ellátónk a diákok számára kötelező 50 óra közösségi munka letöltésére is megfelelő. Várjuk diákok jelentkezését is elérhetőségeinken.

Jelentkezz: Kapitány Edinánál a 06-20-886-8437-as telefonszámon, vagy emailen.

 
 

 

 

 

 

 

 

 


 

  

 


 

 

 

 


 

 

 

   


 

 

ISTENTISZTELETEK

vasárnap: 08.00, 10.00, 12.00

szerda: 18.00

ELÉRHETŐSÉG

1073 Budapest, Erzsébet krt. 13.
+36-1-3-222-499
budapest [@] golgota.hu

IRODA NYITVA TARTÁS

H–Cs: 10.00–17.00
V: 08.00–14.00