Kedves Gyülekezet!

A gyülekezet nem egy épület vagy helyszín, hanem mi, emberek, akik követjük Jézust és hétről hétre találkozunk egymással és Istennel. Tekintettel a jelenlegi helyzetre, sajnos szerdánként és vasárnaponként egymással nem tudunk találkozni, de helyszíntől és létszámtól nem függ, hogy Istennel viszont igen. November 11-től vasárnap 10 órától és szerda este 6-tól online tartjuk az istentiszteletünket, amin ugyanúgy lesz ima, dicsőítés és tanítás. Figyelemmel követjük a jelenlegi helyzet és imádkozunk azért, hogy mielőbb személyesen is együtt lehessünk.

"Mert nem a félelem lelkét adta nekünk Isten, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét." ( 2Timóteus 1,7)

Vasárnap 10-től várjuk a gyerekeket az online vasárnapi iskolában, a legfrissebb videót megtaláljátok a Golgota Vasárnapi Iskola Budapest YouTube csatornán. Várjuk a gyerekeket szeretettel!

Vasárnap az istentisztelet után lehetőség van arra hogy imát kérjetek a Zoom Imaszobákban. Szeretnénk közbenjárni értetek, ezért ha szeretnél csatlkaozni akkor kererd a linket az élő közvetítés alatt a Facebookon vagy a YoutTuben. Várunk szeretettel! 


Dear Church,

Church is not a place or a building, but us, people following Jesus and getting together week after week with each other and with God. Given the current situation, sadly we won't be able to gather on Wednesdays and Sundays, but this should not affect our encounter with God. We will have our services streamed online on Wednesday at 6pm and on Sunday at 10 am with prayer, worship and teaching as usual. We'll stay tuned for the news about the situation and we pray that we would be able to gather again in person as soon as possible.

"For God has not given us a spirit of fear, but of power and of love and of a sound mind." ( 2Timothy 1,7)

ISTENTISZTELETEK

vasárnap: 10.00, 12.00

szerda: 18.00

ELÉRHETŐSÉG

1073 Budapest, Erzsébet krt. 13.
+36-1-3-222-499
budapest [@] golgota.hu

IRODA NYITVA TARTÁS

H–Cs: 10.00–17.00
V: 08.00–14.00