ISTEN HOZOTT!

A GYÜLEKEZET NEM EGY ÉPÜLET VAGY HELYSZÍN, HANEM MI, EMBEREK, AKIK KÖVETJÜK JÉZUST, ÉS HÉTRŐL HÉTRE TALÁLKOZUNK EGYMÁSSAL ÉS ISTENNEL. TEKINTETTEL A JELENLEGI HELYZETRE, JELENLEG ONLINE TARTJUK AZ ISTENTISZTELETEINKET.

RÉSZLETEKÉRT KATTINTS IDE.

MÉDIA SZOLGÁLAT

Ha Isten bezár egy ajtót, akkor kinyit egy másikat. Jelenleg nem tudunk személyesen találkozni, de Isten hatalmas ajtót nyitott hogy online érjük el az embereket Isten igéjével, ezért az média csapatunk keres olyan lelkes önkénteseket, akik a közvetítésben operatőri és rendezői feladatokat látnak el. Ha szeretnél így szolgálni a gyülekezet felé, akkor kérjük hogy írj e-mailt nekünk

SOK KICSI SOKRA MEGY

A sok kicsi sokra megy program azért jött létre hogy a járvány miatt szükségben lévő családokat támogassa. Hálásak vagyunk a támogatásotokért, összes több mint 2 millió forint gyűlt össze a rászorulók számára, segítve a gazdaságilag nehéz helyzetbe kerülteket. Örülőnk annak hogy Isten indított titeket arra hogy segítsetek, ha szeretnél még a programba csatlakozni akár támogatóként, akár résztvevőként akkor írj e-mailt nekünk. 

ZOOM IMA

Hisszük hogy az ima utat nyit Istennek a hogy cselekedjen, ezért most is szeretnénk imádkozni értetek személyesen, ezért a vasárnapi istentiszteletek után a Zoomon keresztül tudunk közbenjárni értetek. Az aktuális linket a Facebook és YouTube élő közvetítés alatti kommentek között találod meg. Bátorítunk arra hogy csatlakozz a Zoomon és kérj bátran imát!

OTTHON IS GYÜLEKEZET

VASÁRNAP | 10:00 | SZERDA | 18:00 |
YOUTUBE & FACEBOOK: @GOLGOTABUDAPEST

HÍREINK EGY HELYEN

ÖSSZEGYŰJTÖTTÜK NEKTEK, HOGY MENNYI MINDEN TÖRTÉNIK GYÜLEKEZETÜNKBEN. NE MARADJ LE A FONTOS INFORMÁCIÓINKRÓL, PROGRAMJAINKRÓL ÉS SZOLGÁLATI LEHETŐSÉGEINKRŐL.

ONLINE VASÁRNAPI ISKOLA

AMÍG A SZŰLÖK OTTHONRÓL AZ ISTENTISZTELETEN VESZNEK RÉSZT, ADDIG A GYEREKEK SEM MARADNAK KI A JÓBÓL. A GOLGOTA ONLINE VASÁRNAPI ISKOLA EGYENESEN AZ OTTHONODBA VISZI A GYEREKSZOLIT.