FONTOS DÁTUMAINK
EZEKEN A HÉTVÉGÉKEN, KONFERENCIÁKON ÉS TÁBOROKBAN ÉLETEK VÁLTOZNAK MEG. ISTEN KÜLÖNLEGES MÓDON MUTATJA BE ÖNMAGÁT ÉS SZERETETÉT SZÁMUNKRA  EZEKEN A PROGRAMOKON KIKAPCSOLÓDHATUNK, ÉLVEZHETJÜK EGYMÁS TÁRSASÁGÁT, MIKÖZBEN IZGALMAS PROGRAMOKON VESZÜNK RÉSZT. TERVEZD BE TE IS EZEKET!

NAGYIFI HÉTVÉGE

FEBRUÁR 4-5.

A legnagyobb ifiseink idén is egy szuper hétvégét tölthetnek együtt, ami igazi felüdülésnek ígérkezik a vizsgaidőszak után. Jelentkezés már elindult, regisztrálj ezen a linken!

YON

MÁRCIUS 24-26.

Youth of the Nation, az az YON. Ha ifis vagy, és szeretéd valami emlékezetessel kezdeni az évet, akkor megtaláltad a tökéletes programot!

SZOLGÁLÓK HÉTVÉGÉJE

ÁPRILIS 21-23.

Gyülekezetünk víziós és szolgálói hétvégéjén várunk szeretettel minden aktív szolgálót a gyülekezetből. Ez a hétvége azoké a szolgálóké, akik egész évben azért szolgálnak, hogy Isten rajtuk és a gyülekezeten keresztül elérjen másokat. Részletek hamarosan!

VAJTAI PIKNIK

JÚNIUS 11.

Idén lesz 100 éves a kastélyunk, ami kereken 20 éve a gyülekezeté, ezért ezt az ország többi Golgotájával együtt megünnepeljük egy nagy közös piknikkel és istentisztelettel június elején.  Hálásak vagyunk Istennek hogy megáldott minket ezzel a hellyel!

NŐI HÉTVÉGE

MÁJUS 12-14.

Hölgyek, lányok, itt a következő Női Hétvége! Új lendülettel, új témákkal és sok-sok közös programmal várunk benneteket májusban! Részletek hamarosan! 

NYÁRI HETEK

AUG 6-11, AUG 13-18.

Tényleg a legjobb része a nyárnak. Telházas gyülekezeti heteink testi-lelki felfrissüléssel várnak benneteket a festői vajtai kastélyunkban. Regsztráció nyár elején indul.

NYÁRI HETEK

AUGUSZTUS 6-11, 13-18.