NYÁR ’21

EGYSZERŰEN A LEGJOBB RÉSZE A NYÁRNAK.

AZÉRT TALÁLKOZUNK MINDEN NYÁRON HOGY FELFRISSÜLJÜNK TESTBEN ÉS LÉLEKBEN. EZEKEN A HÉTVÉGÉKEN, KONFERENCIÁKON ÉS TÁBOROKBAN ÉLETEK VÁLTOZNAK MEG, KÜLÖNLEGES MÓDON MUTATJA BE ÖNMAGÁT ÉS SZERETETÉT SZÁMUNKRA.

EZEKEN A PROGRAMOKON KIKAPCSOLÓDHATUNK, ÉLVEZHETJÜK EGYMÁS TÁRSASÁGÁT, MIKÖZBEN IZGALMAS PROGRAMOKON VESZÜNK RÉSZT.

 

NŐI HÉTVÉGE

JÚNIUS 11-13.

A jelentkezés már lezárurult, de az alkalmak online közvetítve lesznek  a @golgotabudapest youtube csatornán.

Most először először nyári, napsütéses Női Hétvégét szervezünk! Ami biztosan lesz: közös dicsőítés, ima, tanítások, kreatívkodás, sportolás, játékok, jófej emberek, sok sajttorta és finom kávék… röviden minden, ami egy csajos hétvégéhez kell. A tanítások pedig Isten helyreállító munkájáról szólnak majd. Hisszük, hogy Isten szíve, hogy a megtörteket, megfáradtakat megpihentesse és visszahozza. De nem áll meg itt. Ő nem csak helyreállít, hanem a helyünkre is tesz. De hol a helyem? Honnan tudom, hogy a helyemen vagyok? Hogyan tovább? Van tovább? Mi az én részem ebben a folyamatban? Ezeket a kérdéseket tesszük fel Istennek, és várjuk, hogy Ő szóljon hozzánk, bátorítson, felszabadítson és megerősítsen. 

KISIFI TÁBOR

JÚLIUS 19-24.

A kisifi tábor is elmaradhatatlan része a nyárnak, ezért idén nyáron is tervezünk ezzel! A 10-14 év közötti korosztrálynak ez egy felejthetetlen hét, ahol életreszóló barátságok kötődhetnek. Részletek a jelentkezési lapon! Jelentkezési határidő: Július 4.

KÖZÉPIFI TÁBOR

JÚLIUS 26-AUGUSZTUS 1.

Jelentkezés már lezárult.

Ha gimis vagy, vagy szeptemberben kezded a középsulit, akkor jelentkezz a nyári ifitáborunkba! Ha te is kipihennéd ezt az évet, szeretnéd Istent jobban megismerni, vagy csak szívesen töltenél egy hetet a Balatonnál, regisztrálj te is május 31-ig, és tarts velünk egy felejthetetlen hétre Balatonföldvárra!

NYÁRI HETEK

AUGUSZTUS 1-6, AUGUSZTUS 8-13.