ISTEN HOZOTT!

DRÁGA GYÜLEKEZET! A NOVEMBER 18-i HIVATALTOS BEJELENTÉSEKNEK MEGFELELŐEN MOST VASÁRNAPTÓL A GYÜLEKEZETI ALKALMAINKON IS KÖTELEZŐ LESZ A MASZKHASZNÁLAT.  KÉRÜNK, HOGY AMIKOR JÖTTÖK, HOZZATOK MAGATOKKAL MASZKOT, ÉS VISELJÉTEK AZ EGÉSZ ÉPÜLET TERÜLETÉN.  KÖSZÖNJÜK… ÉÉÉÉS SZERETÜNK TITEKET!

TÖLTÖTT KÁPOSZTA

Gyülekezetként szeretnénk osztozni egymás örömeiben és terheiben is, ezért ha olyan helyzetben vagy, hogy nem engedheted meg magadnak az ünnepi vacsorát, szeretnénk megajándékozni egy adag töltött káposztával. Ha szeretnél élni a lehetőséggel, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot, és e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot. Jelentkezz december 19-ig!

ADVENTI MENETREND

Várunk szeretettel az adventi időszakban is a Golgotában! A decemberi időszakban a szokásosnak megfelelő időpontban tartjuk meg az istentiszteleteinket, minden szerdán 18:00-tól, és vasárnap 10:00 és 12:00-től. Szenteste éfjéltől tervezzük a hagyomáyosnak mondható éfjéli istentiszteletünket. Alkalmainkon arcmaszk használata kötelező. Várunk szeretettel!

HIRADÓ FILMKLUB

Az első évad harmadik részével folytatjuk a Hiradó Filmklubot, a Jövő Kezdete című mozival!  A a film után Madarász Isti filmrendezővel beszélgetünk a filmről. Gyere, és hívj meg másokat is erre a filmklubra. Részletek itt!

“A vasárnap este számomra különlegesen nehéz, mentálisan és lelkileg megterhelő időszakban hozott megnyugvást. Egy olyan időszakban, amikor nehéz odakoncentrálni, kiszakadni és megállni akár egy pillanatra is. Amikor az ember küzd, hogy szavakba tudjon önteni egy néhány szavas, rövid imát. Vasárnap csak mentem Isten elé ahogy vagyok, ami most egyedül sokkal nehezebb lett volna, de a közösség és a dalok kézen fogtak. Köszönöm Nektek”
– Veronika

 

HÍREINK EGY HELYEN

ÖSSZEGYŰJTÖTTÜK NEKTEK, HOGY MENNYI MINDEN TÖRTÉNIK GYÜLEKEZETÜNKBEN. NE MARADJ LE A FONTOS INFORMÁCIÓINKRÓL, PROGRAMJAINKRÓL ÉS SZOLGÁLATI LEHETŐSÉGEINKRŐL.

ONLINE VASÁRNAPI ISKOLA

AMÍG A SZŰLÖK OTTHONRÓL AZ ISTENTISZTELETEN VESZNEK RÉSZT, ADDIG A GYEREKEK SEM MARADNAK KI A JÓBÓL. A GOLGOTA ONLINE VASÁRNAPI ISKOLA EGYENESEN AZ OTTHONODBA VISZI A GYEREKSZOLIT.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEINK

VASÁRNAP | 10:00 | SZERDA | 18:00 |
YOUTUBE & FACEBOOK: @GOLGOTABUDAPEST