BABASZOLI ÉS VASÁRNAPI ISKOLA

A LEGVIDÁMABB HELY VASÁRNAPONKÉNT A GYEREKSZOLI. VÁGYUNK, HOGY GYEREKEINK MIKÖZBEN EGYÜTT NAGYOKAT JÁTSZANAK ÉS NEVETNEK, MEGISMERJÉK JÉZUST.

VASÁRNAPI ISKOLA

KOROSZTÁLY:

KISOVISOK (3-4 év)
OVISOK (5-6 év)
ALSÓSOK (6-9 év)
FELSŐSŐK (10-13 év)

VASÁRNAP 10.00

KISOVISOK (SAROK SZOBA)
OVISOK (FENTI ABC)
ALSÓSOK (FENTI ABC)
FELSŐSŐK (KÉK SZOBA)

VASÁRNAP 12.00 

ÖSSZEVONT GYEREKFELÜGYELET ÉS SNI GYEREKFOGLALKOZÁS
(LENTI ABC)

A vasárnapi iskola biztos alapot ad a gyerekeknek a jövőben, és életre szóló barátságok kezdete lehet. Szeretnénk, hogy a gyerekek már kiskorukban megismerjék Jézust a bibliai történeteken, gyerekdicsőítésen és játékokon keresztül. A kisovisoktól a felsősökig minden korosztálynak külön foglalkozással készülünk.

ONLINE VASÁRNAPI ISKOLA

Amikor nem tudsz személyesen eljönni a gyerekekkel a vasárnapi istentiszeletre, akkor az online vasárnapi iskola pont nektek lett kitalálva!
A november-decemberi időszakban a vasárnapi iskola minden héten új videóval készül a gyerekeknek, hogy ameddig az online bibliaóra tart, addig a gyerekeknek is egy nagy élmény legyen a vasárnap reggel!

BABASZOLI

KOROSZTÁLY:

0-3 évesek

VASÁRNAP 10:00 

LENTI ABC

VASÁRNAP 12.00 

ÖSSZEVONT GYEREKFELÜGYELET ÉS SNI GYEREKFOGLALKOZÁS
(LENTI ABC)

Kacarászás, dédelgetés, ártatlan mosolygások, könnycseppek, cumisüvegek, pelenkacserék… A babaszobánk vidám és áldott hely. A vasárnap délelőtt 10 órás istentisztelet alatt egy csapat lány vigyáz a babaszobában a gyülekezet legapróbb tagjaira. Bátran nálunk hagyhatod a 3 év alatti gyermekedet, és te nyugodtan hallgathatod a bibliaórát, csak arra kérünk, hogy a terem elejében foglalj helyet, hogy ha szükség van rád, akkor könnyen megtaláljunk.

HÁLÁSAK VAGYUNK AZÉRT, HOGY VANNAK OLYAN ODASZÁNT TANÍTÓK ÉS SEGÍTŐK, AKIK A GYERMEKEK TANÍTGATÁSÁBA FEKTETIK IDEJÜKET ÉS ENERGIÁJUKAT MINDEN VASÁRNAP.

HA SZÍVESEN CSATLAKOZNÁL A GYEREKSZOLIHOZ, AKKOR JELENTKEZZ ITT!