BABASZOLI ÉS VASÁRNAPI ISKOLA

A LEGVIDÁMABB HELY VASÁRNAPONKÉNT A GYEREKSZOLI. VÁGYUNK, HOGY GYEREKEINK MIKÖZBEN EGYÜTT NAGYOKAT JÁTSZANAK ÉS NEVETNEK, MEGISMERJÉK JÉZUST.

VASÁRNAPI ISKOLA

KOROSZTÁLY:

OVISOK
ALSÓSOK

VASÁRNAP 9.00, 11.00

OVISOK (fenti terem a lépcső mellett)
ALSÓSOK (lenti terem a mosdók mellett)

(Az ovis és alsós korosztály az ovisok termében gyülekezik, és közös gyerekdicsőítő alkalmon vesz részt, majd a saját termükbe mennek.)

A vasárnapi iskola biztos alapot ad a gyerekeknek a jövőben, és életre szóló barátságok kezdete lehet. Szeretnénk, hogy a gyerekek már kiskorukban megismerjék Jézust a bibliai történeteken, gyerekdicsőítésen és játékokon keresztül. A kisovisoktól a felsősökig minden korosztálynak külön foglalkozással készülünk.

ONLINE VASÁRNAPI ISKOLA

Amikor nem tudsz személyesen eljönni a gyerekekkel a vasárnapi istentiszeletre, akkor az online vasárnapi iskola pont nektek lett kitalálva!

BABASZOLI

 

KOROSZTÁLY:

4-5 hónapostól – 3 évig

VASÁRNAP 9:00, 11:00

GYERMEKFELÜGYELET  (lenti terem a bejárat mellett)

Kacarászás, dédelgetés, ártatlan mosolygások, könnycseppek, cumisüvegek, pelenkacserék… A babaszobánk vidám és áldott hely. A vasárnap délelőtt 9 órás istentisztelet alatt egy csapat lány vigyáz a babaszobában a gyülekezet legapróbb tagjaira. Bátran nálunk hagyhatod a 3 év alatti gyermekedet, és te nyugodtan hallgathatod a bibliaórát, csak arra kérünk, hogy a terem elejében foglalj helyet, hogy ha szükség van rád, akkor könnyen megtaláljunk.

HÁLÁSAK VAGYUNK AZÉRT, HOGY VANNAK OLYAN ODASZÁNT TANÍTÓK ÉS SEGÍTŐK, AKIK A GYERMEKEK TANÍTGATÁSÁBA FEKTETIK IDEJÜKET ÉS ENERGIÁJUKAT MINDEN VASÁRNAP.

HA SZÍVESEN CSATLAKOZNÁL A GYEREKSZOLIHOZ, AKKOR JELENTKEZZ ITT!