EGYHÁZI ÉS CIVIL 1%
AZ ADÓ 1% FELAJÁNLÁSÁVAL LEHETŐSÉGED VAN TÁMOGATNI GYÜLEKEZTÜNK ELHÍVÁSÁT

Gyülekezetünk költségvetésének fontos részét képezik az adó 1% felajánlások. Ezekből továbbra is szeretnénk olyan programokat szervezni, amik áldás a gyülekezetünk számára, és amiken keresztül elérhetjük a várost és az országot. Az egyházi 1%-okból befolyó összeget a magyarországi Golgoták támogatására fordítjuk, a Golgota Művészeti Alapítványnak felajánlott civil 1%-ból pedig a Golgota Gospel Kórust, a Golgota Dicsőítést és különböző evangelizációs programok szervezését finanszírozzuk. Vágyunk, hogy a szolgálatunkon és a programjainkon keresztül minél többen megismerhessék Jézust. 

 

A TAVALYI ÉVBEN MEGVÁLTOZOTT A TECHNIKAI SZÁMUNK, EZÉRT KÉRJÜK ELLENŐRIZD AZ IDEI BEVALLÁSODAT!
Az egyházi 1%-oknál a felajánlók száma is fontos, ezért kérünk arra, hogy akkor is nyilatkozz, ha nincs személyi jövedelem adód.

EGYHÁZI 1%
GOLGOTA KERESZTÉNY GYÜLEKEZET

TECHNIKAI SZÁM: 0578CIVIL 1%
GOLGOTA MŰVÉSZETI ALAPÍTVÁNY
ADÓSZÁM: 18877881-1-42

MÁJUS 20-IG AJÁNLHATOD FEL AZ ADÓ 1%-ÁT. HOGYAN TEHETED EZT MEG?
ELEKTRONIKUS ÚTON (AJÁNLOTT)

 

Mindössze arra van szükség, hogy a  NAV oldalán az 1+1% felajánlásoknál, a “technikai számos kedvezményezett” résznél kiválaszd a Golgota Keresztény Gyülekezetet,  vagy  beállítsd a 0578-as technikai számot, míg az efelett található “civil kedvezményezett” mezőben beállítsd a Golgota Művészeti Alapítvány adószámát (18877881-1-42).

POSTAI ÚTON

 

Amennyiben nincs lehetőséged arra hogy elektronikus formában küldd el az 1%-ról szóló nyilatkozatodat, postai úton is megteheted. A kitöltött formanyomtatványt az alábbi linken találod, amit az illetékes adóhatósághoz küldhetsz el. 

KÖSZÖNJÜK, HOGY TÁMOGATOD A SZOLGÁLATUNKAT!