NŐI SZOLGÁLAT

A CÉLUNK EGYRE JOBBAN MEGISMERNI ÉS MEGSZERETNI JÉZUST ÉS EGYMÁST, AZÉRT HOGY SZOROS ÉS MÉLY KAPCSOLATOK ALAKULJANAK KI KÖZÖTTÜNK, ÉS RÉSZT VEGYÜNK EGYMÁS ÉLETÉBEN.

MENEDÉK 

 

HIBRID KÖZÖSSÉGI ALKALOM – ÉLŐBEN ÉS ONLINE EGYSZERRE

MINDEN MÁSODIK HÉTFŐ 18:00

ALSÓ TEREM

Azért hívjuk Menedéknek, mert „Isten a menedékünk, és minden erőnk forrása! Ő mindig biztos segítség a bajban!” (Zsoltárok 46:1). Ő olyan, mint egy menedékház a hegyekben a vándoroknak. „Dicsőséges jelenlétével betakar mindenkit, mint árnyas sátor tikkasztó hőségben, mint menedék pusztító viharban, mint oltalom zuhogó esőben.” (Ésaiás 4,5-6). Sőt, mi magunk is menedékké válhatunk egymás számára: „…mindegyikük olyan lesz, mint rejtekhely a szélviharban, menedék a zivatar idején, folyók a sivatagban, mint hatalmas kőszikla hűs árnyéka a hőségtől gyötört száraz földön.” (Ésaiás 32,2). Ezt szeretnénk megtapasztalni, miközben együtt dicsőítünk, Isten Igéjéről beszélgetünk, meghallgatjuk egymást, imádkozunk egymásért.

2023-24-AS ÉVAD TÉMÁJA: “SZERESSÉTEK EGYMÁST!” – JÓ! DE HOGYAN?!

Október 16. — Évadnyitó

Október 30. — Hogyan szeressük azt, akivel kapcsolatban vigasztalásra volt szükségünk?

November 13. — Hogyan szeressük a testvéreinket Isten családjában? 

November 27.—Hogyan szolgáljuk egymást szeretetben?

December 11. — Hogyan szeressük a barátainkat? 

Január 8. —

Január 22. —

Február 5. —

Február 19. —

Március 4. —

Március 18. —

Április 1. —

Április 15.—

Április 29. —

Május 13. —

Május 27. —

2023-24-es évad témája: “Szeressétek egymást!” — Jó! De hogyan?!

Jézus legnagyobb parancsolata, amely az egész törvényt összefoglalja: “szeressétek egymást!” Ezzel mindannyian egyet is értünk, lelkesen vágyunk is tenni, csak a hogyanjával nem boldogulunk sokszor, amikor konkrét kapcsolatokról, személyekről, élethelyzetekről van szó.

Ezért idén szeretni tanulunk Jézus példájából, az Igéből, a bizonyságainkból, és imával támogatjuk egymást a gyakorlati megvalósításban, a kapcsolataink építésében.

Az alkalmak témája nem egymásra épül, ezért bátran csatlakozhatsz olyan gyakorisággal, amely neked megfelel, akár csak egy-egy alkalommal is, sőt vendégeket is hívhatsz.

Részletes információért az alkalmak menetéről, a online csatlakozás módjáról, valamint rendszeres hírlevélért a soron következő Menedékről, kérünk, hogy itt iratkozz fel!