NŐI SZOLGÁLAT

A CÉLUNK EGYRE JOBBAN MEGISMERNI ÉS MEGSZERETNI JÉZUST ÉS EGYMÁST, AZÉRT HOGY SZOROS ÉS MÉLY KAPCSOLATOK ALAKULJANAK KI KÖZÖTTÜNK, ÉS RÉSZT VEGYÜNK EGYMÁS ÉLETÉBEN.

MENEDÉK 

 

HIBRID KÖZÖSSÉGI ALKALOM – ÉLŐBEN ÉS ONLINE EGYSZERRE

MINDEN MÁSODIK HÉTFŐ 18:00

Azért hívjuk Menedéknek, mert „Isten a menedékünk, és minden erőnk forrása! Ő mindig biztos segítség a bajban!” (Zsoltárok 46:1). Ő olyan, mint egy menedékház a hegyekben a vándoroknak. „Dicsőséges jelenlétével betakar mindenkit, mint árnyas sátor tikkasztó hőségben, mint menedék pusztító viharban, mint oltalom zuhogó esőben.” (Ésaiás 4,5-6). Sőt, mi magunk is ezzé válhatunk egymás számára: „…mindegyikük olyan lesz, mint rejtekhely a szélviharban, menedék a zivatar idején, folyók a sivatagban, mint hatalmas kőszikla hűs árnyéka a hőségtől gyötört száraz földön.” (Ésaiás 32,2). Ezt szeretnénk megtapasztalni, miközben együtt dicsőítünk, Isten Igéjéről beszélgetünk, meghallgatjuk egymást, imádkozunk egymásért.

 

Szeretettel várunk október 25-től minden második hétfőn (nov. 8., 22., dec. 6., 20., jan. 10., 24., feb. 7., 21., márc. 7., 21., ápr. 4., 25., máj. 9., 23.) 18.00-20.00 óráig a gyülekezet oldalsó termében és online!

A 2021-22-es évad témája: NŐÜGYEK
Mire gondolt Isten, amikor nőnek alkotott meg minket? Milyen szívvel viszonyul hozzánk és vesz részt az örömeinkben és a nehézségeinkben? Mi mindent ír a nőkről, nőknek a Biblia amellett, hogy természetesen minden egyéb is vonatkozik ránk? Mi a közös bennünk és a Bibliában szereplő nőkben? Ilyen és hasonló kérdésekre keressük a választ együtt.

Az alkalmak témája nem egymásra épül, ezért bátran csatlakozhatsz olyan gyakorisággal, amely neked megfelel, akár csak egy-egy alkalommal is!

Részletes információért az alkalmak menetéről, a online csatlakozás módjáról, valamint rendszeres hírlevélért a soron következő Menedék dátumáról, témájáról és a tanulmányozott igeszakaszról, kérünk, hogy itt iratkozz fel!