VÁROSUNK, BUDAPEST
LEGTÖBBET ÚGY TUDUNK TENNI BUDAPESTÉRT, HA AZ ITT ÉLŐ EMBEREK FELÉ SZOLGÁLUNK. SZERETNÉNK, HOGY AZ ITT ÉLŐK MEGISMERJÉK JÉZUST, AZ ELVESZETTEK REMÉNY TALÁLJANAK, AZ ÖSSZETÖRTEK PEDIG ÉPÜLÉSRE LELJENEK. GYÜLEKEZETÜNK SZÁMOS SAJÁT SZOLGÁLATTAL ÉS MÁSOKKAL EGYÜTTMŰKÖDVE SEGÍT AZ ITT ÉLŐ EMBEREKNEK.
ELLÁTÓ
Budapesten sok ember él az utcákon, reménytelen körülmények között. Az Ellátóban törekszünk arra, hogy a hajléktalan emberek tiszta és kulturált környezetben tudják eltölteni az idejüket. Emellett igénybe tudnak venni napi egyszeri étkezést, moshatnak, fürödhetnek, és szabadidős tevékenységek is elérhetőek számukra, illetve segítséget nyújtunk hivatalos ügyintézésben is. Mindemellett bibliaóra és lelki gondozás is folyik. Jelenleg 120-130 főt tudunk naponta ellátni. További részletekért keresd fel a Golgota Ellátó honlapját.
SZERETETSZOLGÁLAT
A Szeretetszolgálat küldetése, hogy a mindennapokban segítsük a nehéz sorsú, nélkülöző embereket, és lehetőség szerint olyan támogatást, fejlesztést is nyújtsunk, aminek segítségével talpra állhatnak az életben. Legfőbb területe a Vissza Közénk nevű “Elsőként Lakhatás” szemléletű program, amiben hajléktalan embereknek segítünk az újrakezdésben. Emellett a 7. kerületi önkormányzattal együttműködve aktívan részt veszünk különböző karitatív tevékenységekben.
KIÁLTÁS AZ ÉLETÉRT
A gyülekezetünk által támogatott egyesület elhívása olyan várandós lányok, asszonyok felé való szolgálat, akik abortusz előtt állnak, vagy abortusz utáni traumában keresnek segítséget. Céljuk az emberi élet védelme és Isten kegyelmének és a gyógyulás üzenetének közvetítése feléjük, és emellett munkájuk során gyakorlati segítséget nyújtanak az abortusz dilemmájával küszködő nőknek. Részletekért látogass el a Kiáltás az Életért honlapra.
GOLGOTA GOSPEL
JÓKEDV, ÖRÖM, SOKSZÍNŰSÉG. EZ MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB GOSPEL KÓRUSA.
BÖRTÖNMISSZIÓ
Szolgálatunk célja, hogy elvigyuk az örömhírt a börtönökbe és javítóintézetekbe. Rendszeresen tartunk istentiszteleteket ezeken a helyeken, beszélgetünk a fogvatartottakkal az őket foglalkoztató kérdésekről, alkalmanként személyesen tanácsoljuk őket, imádkozunk értük, és szabadulásuk után is támogatjuk őket.
NÉVTELEN UTAK
Gyülekezetünk támogatja a Névtelen Utak Alapítványt, hiszen mi is hisszük, hogy minden ember értékes, és méltó arra, hogy szabadon éljen. Mindig van esély és remény a felépülésre, a gyógyulásra; egy új életre. A Névtelen Utak által szervezett program és az ott kialakuló megtartó közösség valódi segítséget nyújt az emberkereskedelem áldozatául esett nők teljes helyreállásához. Ismerd meg a szolgálatot a Névtelen Utak honlapon.
IDŐS OTTHONOK
Gyülekezetünk rendszeresen szolgál idősek otthonában élők felé, hogy megosszák velük Isten szeretetét és evangéliumát. A csoport olyan idős embereket is látogat,  akikhez csak ritkán érkeznek rokonok, barátok, illetve mozgásukban korlátozottak. A szolgálók együtt imádkoznak az idősekkel, és megosztják velük Krisztus szeretetét, bibliaórát tartanak. Szolgálatuk nyomán sok idős ember ismerte meg az Urat.
EVANGELIZÁCIÓ
Keresztényként az egyik legfontosabb feladatunk, hogy beszéljünk másoknak Jézusról. Ezzel a szolgálatunkat rendszeresen kimegyünk az utcákra, és egészen egyszerű módon megszólítunk embereket, beszélgetünk velük, bátorítjuk őket, és imádkozunk értük. A Lábnyom evangelizációs hetünkön egy nagyobb csapattal utcai koncerteket szervezünk, hogy így szólítsuk meg városunkat.
#VAJTAAMIENK
NEM BUDAPESTEN, hanem VAJTÁN KAPTUNK EGY FELADATOT ISTENTŐL, HOGY FENNTARTSUnK EGY KASTÉLYT arra, hogy gyülekezetek, szervezetek, társaságok eljöjjenek, kipihenjék magukat,  találkozhassanak ISTENNEL, együtt lehessenek, ÉS új erőt, lendületet kapjanak a folytatáshoz.
GOLGOTA GOSPEL
Jókedv, öröm, sokszínűség. Talán így lehetne jellemezni Magyarország egyik legnagyobb kórusát, a Golgota Gospel Kórust. Célunk, hogy zenénkkel megszólítsuk az embereket, hogy minél többen személyesen ismerhessék meg Istent. Ismerj meg minket, és részletekért látogass el a honlapunkra.
JÁKIM STÚDIÓ
A művészeteken keresztül is szeretnénk elérni az embereket, ezért gyülekezetünk támogatja a Jákim Stúdió keresztény színtársulatot. Előadásaik evangelizációs célú, elgondolkodtató, Isten szeretetét bemutató darabok. Az előadások időpontjaiért és további információért látogass el a Jákim Stúdió honlapjára.
ALPHA

MINDENKIT FOGLALKOZTATNAK AZ ÉLET NAGY KÉRDÉSEI.  AZ ALPHA EGY OLYAN PROGRAMSOROZAT, AHOL KÖTETLEN LÉGKÖRBEN BESZÉLGETHETÜNK A KERESZTÉNY HIT ALAPJAIRÓL. 

SEGÍTHETSZ!
HA SZERETNÉL EMBEREK FELÉ SZOLGÁLNI EZEKEN A TERÜLETEKEN, AKKOR TÖBBFÉLE MÓDON SEGÍTHETED EZEKNEK A SZOLGÁLATOKNAK A MUNKÁJÁT. TÁMOGATHATSZ MINKET IMÁBAN, ANYAGILAG ÉS ÖNKÉNTESKÉNT IS CSATLAKOZHATSZ. LÉGY RÉSZE A SZOLGÁLATNAK, HOGY MINÉL TÖBBEN MEGISMERJÉK JÉZUST!

ÍRJ EMAILT A BUDAPEST@GOLGOTA.HU-RA!