A CSALÁD AZ ISTEN AJÁNDÉKA

A HÁZASSÁG KRISZTUS ÉS AZ EGYHÁZ KAPCSOLATÁT JELKÉPEZI. A GYAKORLATBAN EZT MEGVALÓSÍTANI BIZONY NEM MINDIG KÖNNYŰ.

ÓRIÁSI ÖRÖM MIKOR EGY KISBABA ÉRKEZIK A CSALÁDBA. AZONBAN A BABABEMUTATÁS SOKKAL TÖBB MINT CSAK HÁLAADÁS.

 

A házassági előkészítővel a gyülekezet házas vezetői szeretnének egy csomagot átadni a jegyespároknak. A csomagban benne vannak a házasság bibliai alapjai, beszélgetünk a szeretetről, terítékre kerülnek a férfi és női szerepek, a kommunikáció, és ezen belül a konfliktuskezelés, a tágabb családhoz fűződő viszony, az anyagiak és szexuális kérdések is. Röviden: nagyon jó, élvezetes és hasznos találkozások – sok nevetéssel, őszinteséggel, imával. A felkészítésre 4-6 hónapot érdemes szánni, és tanácsos még a házasságkötés időpontjának kitűzése előtt elkezdeni. Ne sajnáljátok erre az időt! Akik végigcsinálták, mind azt mondták: MEGÉRI! 

Ha jegyesek vagytok, és a gyülekezetben szeretnétek összeházasodni, vagy csak részt akartok venni a jegyesoktatáson, kattintsatok a lenti gombra. Kérjük, feltétlen tüntessétek föl a neveteket, az esküvő tervezett időpontját, valamint legalább egy telefonszámot és egy e-mail címet, amin kereshetünk!

 

Hatalmas öröm amikor az Isten megajándékozza a családot egy kisgyermekkel. A bababemutatáskor hálát adunk a kisgyermekért és a gyülekezettel együtt kérjük az Isten áldását, vezetését, védelmét az életére. Abban a reménységben imádkozunk hogy majd egyszer az élete folyamán úgy fog dönteni hogy Jézus követője akar lenni. Hisszük azt hogy az Isten meghallgatja ezeket az imáinkat és végigkíséri a csöppségből felnőtté váló fiatal életét.

 

Ha szeretnétek jelentkezni bababemutatásra, akkor a lenti regisztrációt kitöltve tudjátok ezt megtenni.