GYÜLEKEZETÜNK

EGY CSALÁD RÉSZE VAGYUNK.

A SZOLGÁLAT LEHETŐSÉG ARRA, HOGY MEGMUTASSUK SZERETETÜNKET ISTEN IRÁNT, ÉS HASZNÁLJUK A TŐLE KAPOTT KÉPESSÉGEINKET A GYÜLEKEZETBEN. A SZOLGÁLAT NEM CSAK ÖRÖM, HANEM BARÁTSÁGOK KEZDETE IS LEHET.

IMACSOPORT

Az ima utat nyit Istennek, hogy cselekedjen az életünkben, családjainkban, városunkban. Hisszük, hogy Isten meghallgatja az imádságainkat, ezért gyülekezetünk imacsoportjával minden hétfőn este 18:30-kor találkozunk, és együtt imádkozunk a gyülekezetért és a beérkező imakérésekért. Ha szeretnél imát kérni, akkor látogass el ide.

GYEREKSZOLI

A vasárnapi iskola biztos alapot ad a gyerekeknek a jövőben, és életre szóló barátságok kezdete lehet. Szeretnénk, hogy a gyerekek már kiskorukban megismerjék Jézust a bibliai történeteken, gyerekdicsőítésen és játékokon keresztül. A kisovisoktól a felsősökig minden korosztálynak külön foglalkozással készülünk. Bővebb információt a gyerekszoli oldalán találsz.

MÉDIA MISSZIÓ

ISTEN NINCS HELYHEZ ÉS IDŐHÖZ KÖTVE, EZÉRT EGY CSAPAT AZON DOLGOZIK, HOGY GYÜLEKEZETÜNK ÉLETÉNEK BÁRMIKOR ÉS BÁRHOL RÉSZE LEHESS.

HOST CSAPAT

Egy kedves köszönés a bejáratnál szebbé teheti valakinek a napját. A host csapat fogadja a érkezőket, és szívesen válaszol a gyülekezet életével kapcsolatos kérdésekre.

KÁVÉZÓ

A bibliaórák előtt és után a legjobb hely egy jó beszélgetésre a kávézónk. A kávézós csapatot a baristák és kiszolgálók alkotják, akik örömmel készítenek neked egy újhullámos kávét.

HANGTECHNIKA

A hangtechnika nem csak potméterek és kábelek rengetege. Ez a szolgálat teszi lehetővé, hogy akár az épületben, akár otthon, együtt tudjunk dicsőíteni és hallgatni a tanítást.

FÉNYTECHNIKA

Az Istennel való találkozás egy kivételes élmény, amihez szeretnénk a legjobb körülményeket megteremteni, ezért a fénytechnikában is a legjobbakra törekszünk.

TOLMÁCS

Gyülekezetünk kétnyelvű, ezért programjaink angol és magyar nyelven zajlanak. Tolmácsaink segítenek az tanítások, szórólapjaink és videóink fordításában.

GOLGOTA DICSŐÍTÉS

A ZENÉN KERESZTÜL AZ ISTEN TALÁLKOZIK VELÜNK.

RENDEZŐK

A rendezői csapat gondoskodik arról, hogy míg az istentisztelet zajlik, a résztvevők nyugodtan figyelhessenek a bibliaórára, és ügyelnek arra, hogy minden rendben legyen az épületben.

RUHATÁR

Az őszi-téli időszakban a bibliaórák alatt a ruhatárban vigyáznak a kabátokra a ruhatárosok. Ez az a szolgálat, ahol a legtöbb emberrel találkozhatsz.

KÖNYVESASZTAL

A könyvesasztal a gyülekezet előterében található, ahol keresztény könyveket, újságokat és gyülekezetünk kiadványait árulják vasárnaponként.

ÚRVACSORA

Gyülekezetünkben minden második héten úrvacsorázunk, amivel emlékezünk arra, hogy mit tett értünk Jézus. Egy kis csapat készíti elő a szőlőlevet és pászkát a gyülekezet számára.

SEGÍTHETSZ!

 

HISSZÜK, HOGY A SZOLGÁLAT EGY LEHETŐSÉG ARRA, HOGY TOVÁBBADD, AMIT ISTENTŐL KAPTÁL, ÉS RÉSZESE LEGYÉL GYÜLEKEZETÜNK ÉLETÉNEK. EZÉRT BÁTORÍTUNK ARRA, HOGY KERESD MEG AZT A TERÜLETET, AMIBE SZÍVESEN BEKAPCSOLÓDNÁL.

ÍRJ EMAILT A BUDAPEST@GOLGOTA.HU-RA!