ISTENTISZTELETEINK

AZ ENYHÍTÉSEKHEZ IGAZODVA MÁJUS 9-TŐL MI IS KORLÁTOZOTT SZÁMBAN, DE NYITOTT BIBLIAÓRÁKAT FOGUNK TARTANI. SZERETNÉNK ELŐVIGYÁZATOSAN ÉS BÖLCSEN NYITNI, EZÉRT ELSŐ KÖRBEN A BIBLIAÓRÁKON VALÓ RÉSZVÉTEL REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT LESZ A SZÜKSÉGES TÁVOLSÁGTARTÁS MIATT, VISZONT VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYT NEM FOGUNK KÉRNI. 

A REGISZTRÁCIÓ A SZERDÁKRA HÉTFŐN 10.00-TŐL, A VASÁRNAPOKRA PEDIG CSÜTÖRTÖK 10.00-TŐL LESZ ELÉRHETŐ A HONLAPUNKON. AZ ELSŐ HETEKBEN GYEREKSZOLGÁLAT ÉS KÁVÉZÓ MÉG NEM LESZ. KÉRÜNK BENNETEKET, HOGY FELELŐSSÉGTELJESEN, EGYMÁSRA VIGYÁZVA JÖJJÜNK GYÜLEKEZETBE.

SOK SZERETETTEL VÁRUNK BENNETEKET!

VASÁRNAP REGGEL

Ez a legjobb része a hétnek. Bárhonnan érkezel és bármilyen heted volt, hisszük hogy Istennél mindig van felfrissülés. Ezért jövünk el minden vasárnap, hogy együtt keressük Istent. Szeretettel várunk az istentiszteleteken, amelyek reggel 10-kor és délben kezdődnek.

SZERDA ESTE

Mi lehet jobb annál, amikor a hét közepén találkozol Istennel? A Szerda Este egy olyan közösség a város szívében, ahol inspiráló üzenetek és hosszabb dicsőítés mellett jó együtt tölteni egy estét.Várunk szerda esténként 6-tól!

HISSZÜK, HOGY ISTEN SZÓL HOZZÁNK A TANÍTÁSON ÉS A DICSŐÍTÉSEN KERESZTÜL

A dicsőítés közben találkozhatunk Istennel, és hisszük azt, hogy a Biblián keresztül egyre jobban megismerhetjük Őt, ezért minden bibliaórát dicsőítéssel kezdünk, majd pedig versről versre tanulmányozzuk a Szentírást.

Míg a szülők a vasárnapi istentiszteleten vesznek részt, addig a lelkes önkéntesek vigyáznak és tanítják a gyerekeket. A 10-es istentisztelet alatt különböző korosztályok számára szervezünk vasárnapi iskolát és babaszolgálatot. A 12-es alkalom alatt összevont gyermekfelügyelet van, ahol külön foglalkozást tartunk az SNI-s gyerekeknek is. Az alkalmaink alatt elérhető a baba-mama szoba is, ahol picik és a szülők kivetítőn keresztül együtt követhetik az alkalmat. Több információért kattints ide.

Az istentiszteletek után a gyülekezet előterében lévő kávézónkban lehetőség van egy jó kávé vagy süti mellett beszélgetni egymással.

VÁRUNK SZERETETTEL!