ISTENTISZTELETEINK

MERT ÚGY SZERETTE ISTEN A VILÁGOT, HOGY EGYSZÜLÖTT FIÁT ADTA, HOGY AKI HISZ ŐBENNE, EL NE VESSZEN, HANEM ÖRÖK ÉLETE LEGYEN. 1MERT AZ ISTEN NEM AZÉRT KÜLDTE EL A FIÚT A VILÁGBA, HOGY ELÍTÉLJE A VILÁGOT, HANEM, HOGY ÜDVÖZÜLJÖN A VILÁG ÁLTALA.

JÁNOS 3, 17-18.

VASÁRNAP REGGEL

Ez a legjobb része a hétnek. Bárhonnan érkezel és bármilyen heted volt, hisszük hogy Istennél mindig van felfrissülés. Ezért jövünk el minden vasárnap, hogy együtt keressük Istent. Szeretettel várunk az istentiszteleteken, amelyek reggel 9-kor és 11-től kezdődnek.

SZERDA ESTE

Mi lehet jobb annál, amikor a hét közepén találkozol Istennel? A Szerda Este egy olyan közösség a város szívében, ahol inspiráló üzenetek és hosszabb dicsőítés mellett jó együtt tölteni egy estét.Várunk szerda esténként 6-tól!

HISSZÜK, HOGY ISTEN SZÓL HOZZÁNK A TANÍTÁSON ÉS A DICSŐÍTÉSEN KERESZTÜL

A dicsőítés közben találkozhatunk Istennel, és hisszük azt, hogy a Biblián keresztül egyre jobban megismerhetjük Őt, ezért minden bibliaórát dicsőítéssel kezdünk, majd pedig versről versre tanulmányozzuk a Szentírást.

Míg a szülők a vasárnapi istentiszteleten vesznek részt, addig a lelkes önkéntesek vigyáznak és tanítják a gyerekeket. A 9-es istentisztelet alatt különböző korosztályok számára szervezünk vasárnapi iskolát és babaszolgálatot. A 11-es alkalom alatt összevont gyermekfelügyelet van, ahol külön foglalkozást tartunk az SNI-s gyerekeknek is. Az alkalmaink alatt elérhető a baba-mama szoba is, ahol picik és a szülők kivetítőn keresztül együtt követhetik az alkalmat. Több információért kattints ide.

Az istentiszteletek után a gyülekezet előterében lévő kávézónkban lehetőség van egy jó kávé vagy süti mellett beszélgetni egymással.

VÁRUNK SZERETETTEL!