MÉDIA MISSZIÓ

VÁGYUNK, HOGY ELVIGYÜK A GYÜLEKEZETET AZOKNAK, AKIK VAGY NEM TUDNAK JELEN LENNI, VAGY MÉG SOSEM VOLTAK GYÜLEKEZETBEN

STREAMING

Streaming csapatunk gondoskodik arról, hogy elvigye az otthonokba az istentiszteleteket.  A szolgálat arra törekszik, hogy az aki otthonról kapcsolódik be az alkalmakba, az se érezze magát kivülállónak, hanem részesének az alkalomnak, ezért a csapat folyamatosan gondolkodik azon, hogy lehetne még élőbbé varázsolni az közvetítéseinket. Az egyik legpihentebb csapat a streaming csapat, de a leglelkesebb is, ahol mindig van lehetőség tanulásra, fejlődésre.

ARCHÍVUM

Az egyik legfontosabb háttérszolgálatunk az Archívum Szolgálat. Ők gondoskodnak arról hogy az istentiszteletek a különböző platformokon elérhetőek legyenek az utókor számára. Gyülekezetünk archívuma 1996 novembere óta folyamatosan frissül a szolgálat munkájának köszönhetően. A szolgálat különlegessége hogy teljesen online, ezért a részvétel nem kötött se időhöz, se helyhez. Ha a YouTube csatornáinkra, vagy podcastekre, vagy a honlap archívumra gondolsz, akkor ez a csapat gondoskodik ezek frissítéséről, karbantartásáról és fejlesztéséről.

FÓTÓ

A fótós szolgálatunk megörökíti azokat felejthetetlen a pillanatokat, amelyek az istentiszteleten, vagy gyülekezetünkhöz köthető programokon élünk át. Ezeket a képeket aktívan haszáljuk a közösségi médiában és hirdetjük a világnak, hogy nincs még egy olyan különleges hely mint a gyülekezet maga.  

INSTAGRAM @GOLGOTAMM